En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en şayan paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Emniyet: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an boş olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen temel aktif kapının nâre metanet seviyesidir. Bu ateşe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Yangın kapılarında evgin durumlarda dâhilen hariçarı doğru aksiyon sav konusu evetğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız yangın kapısı konusu harekete onay vermesi gerekir.

Bu baplar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku takkadak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar sorunlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page